Om

Linntours grundades 2019 av mig, Jenny Almén Linn. Jag är utbildad internationell samhällsvetare med fokus på sociologi och interkulturella relationer. Jag har under många år arbetat med affärsutveckling, ledarskap och hållbarhetsfrågor inom, framför allt, besöksnäringen . Sedan 1995 har jag, vid sidan om, arbetat som reseledare i stora delar av Europa för bland andra TEMAresor, F.O-resor, Rolfs Flyg och buss och Scanworld. Sedan 1999 är jag auktoriserad Göteborgsguide, och har guidat en stor mängd besökare i staden och dess omgivningar på svenska, engelska eller tyska. Nu ville jag ta detta ett steg vidare och arrangera egna upplevelser med fokus på naturen med utgångspunkt i min vackra hemort, Alingsås.

Under våren 2020 utbildade jag mig till friskvårdsguide, där jag har fått lära mig ett flertal övningar för att stressa ner och finna lugn och harmoni i naturen. Något som jag uppfattar behövs alltmer i vår stressiga vardag. Jag har själv ett par ledarskapsutbildningar i bagaget, men arbetar i dessa frågor främst tillsammans med Jan Marklund, på Gonggång ledarutveckling.

Då jag själv älskar att vandra i skog och gå utmed vackra vägar, vill jag gärna ta dig med till min favoritställen. De är alla lättåtkomliga från lokaltrafikens hållplatser och innehåller ofta utsikt över vatten.

Fika eller mat kan tas med eller så bokar vi in en picnic-korg eller ett stopp på något trevligt kafé eller restaurang.

Låter något av detta spännande?

Hör gärna av dig till mig, så lägger vi upp en tur som passar just din grupp.

Och kom ihåg : Det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder.

Ett annat område jag brinner för är hållbarhet och CSR. Läs mer om hur Linntours jobbar med dessa frågor här.