Upplevelser

Utvecklande upplevelser

Ta med ditt företag, din förening eller kompisgrupp på någon av följande utvecklande upplevelser!

Vågade visioner – paddling och utveckling för ledningsgrupper i naturen. Under en hel dags paddling med stopp på ett antal vackra platser, får ni möjlighet att på ett kreativt sätt arbeta med era visioner och lära känna varandra på ett nytt sätt.
Natur- och kulturvandring runt Gerdsken En vandring i historiens tecken från Alingsås och runt sjön Gerdsken, belägen i centrala Alingsås. Från Alströmerska magasinet, via Stampens kvarn till den vackra sjön, som vi går runt. Tidsåtgång cirka 3 timmar.
Vandring utmed Gotaleden – vandring utmed Gotaleden, en vacker led som går genom skog och utmed sjöar, mellan Alingsås och Göteborg. Här lägger vi fokus på vandringar mellan Alingsås och Floda.

Vandrande visionärer – vandring och utveckling för grupper i naturen. Under en halv eller heldagsvandring får ni möjlighet att på ett kreativt sätt arbeta med era visioner och lära känna varandra på ett nytt sätt.
Vandring till Mjörn genom Nolhagaparken En vandring genom den historiskt intressant Nolhagaparken med dess ståtliga ekar, förbi Nolhaga slott till sjön Mjörn och dess fågeltorn, långa strand och pir.
Tidsåtgång cirka 3 timmar.
Skogsbad i Nolbyskogen – häng med på en avslappnande promenad i Nolbyskogen, i Alingsås. Här får du lära dig att koppla av och upptäcka dina sinnen i vacker skogsmiljö.